Ai împlinit 18 ani?

чтобы войти
Nu Da
Livrare gratuită de la 400 lei
0mdl
RO RU EN
FABRICA DE BERE
CINE SUNTEM
test

Litra Brewing Company este o micro fabrică de bere, fondată de către familia Litra, o afacere de familie, datînd din anul 2013. Datorită pasiunii pentru berea cu adevărat artizanală, familia Litra combină ingredientele de calitate superioară și lansează pe piaţă un produs autohton fabricat după tehnologie germană.

Reinheitsgebot
Legea Bavareză a Putității Berii

La baza fabricării berilor de la Litra Brewing Co este Reinhetsgebot, legea bavareză a purității berii. Ea spune că berea poate fi produsă folosind doar 4 ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie de bere. Toate berile fabricate de noi sunt beri 100% naturale, fără conservanți, fără adaosuri gustative, nefiltrate și nepasteurizate. Unica abatere pe care ne putem permite este adaos de fructe crescute în Moldova sau condimente naturale (pentru beri sezoniere).

MALȚ
Produs la comandă

Maltul folosit la producerea berilor noastre este importat din Germania. Acesta se prepară la comandă de o familie care de 6 generații se ocupă cu fabricarea malțului. La moment folosim 15 feluri de malț, începînd de la malțuri de bază pînă la malțuri speciale care oferă berii arome de biscuiți, pîine, grîu, caramelă, cafea, ciocolată, și multe altele.

HAMEI
Direct de la fermieri

Hameiul pe care îl folosim se procură doar direct de la fermierii care îl cultivă, doar așa putem fi siguri că hameiul este cel mai proaspăt. Astăzi folosim 25 de feluri de hamei importat din Germania, America, Angrlia, Australia și Noua Zelandă.

DROJDIE DE BERE
Levuri curate

Așa cum spun berarii „Berarii sunt, cei care fac mustul de bere, dar drojdia, sunt cei care fac berea”. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu laboratoare din SUA, Germania și Danemarca, pentru a avea culturi de drojdie pure. În prezent, folosim 5 levuri diferite, care oferă berilor noastre un echilibru perfect în gust și arome.

APĂ
Pentru fiecare stil în parte

Apa este unul dintre ingredientele principale, dar de obicei oamenii nu înțeleg de ce. Puritatea este unul dintre factori, dar ideea principală se află în spatele compoziției chimice a apei. În funcție de mineralele și sărurile care se conțin în apa folosită, depinde cum vor funcționa alte ingrediente precum maltul, hameiul și drojdia. Acesta este motivul pentru care toate berile noastre au propria compoziție de apă.

instagram @litrabrewing