Cererea a fost expediata
Ro
Ro
LITRA PALE ALE
LITRA VIENNA LAGER
LITRA BOHEMIAN PILSNER
LITRA HEFEWEISSBER
LITRA LUCKY PORTER
LITRA NUIT BLANCHE
LITRA ROCKET IPA
LITRA PUMPKIN ALE
LITRA TYASK CUVEE BLANC
Limited
LITRA TYASK CUVEE ROUGE
Limited

LITRA PALE ALE

Prospeţimea reînvie! Stilul are rădăcini Engleze, se deosebește prin caracter intens de malţ în combinaţie cu o cantitate enormă de hamei. Trei feluri de hamei american fac această bere cu adevărat unică oferindu-i prospeţimea de greipfruit, citruși și flori. Se savurează aparte la infinit, se bea ușor, plină de gust, s-ar potrivi cu orice bucată de carne dar cel mai bină se combină cu cașcavaluri intense ca parmigiano sau dorblu.

Alcool: 5,3%
Extract: 13%
UA: 35
Stil: Pale Ale

LITRA VIENNA LAGER

Stilul de bere dispărut, care însă reînvie. Iniţial apărut în Austria, a devenit vestit prin gustul său unic de caramelă. Vienna Lager este o bere slab–amară-, în evidenţă ieșind gustul pronunţat de malţ cu nuanţe de caramelă. Fiind plină de gust, se poate savura ușor cu o gustare sau de sine stător.

Alcool: 4,7%
Extract: 11%
UA: 15
Stil: Vienna Lager

LITRA BOHEMIAN PILSNER

E mai bună ca apa pură!!! Bere creată combinind cele mai bun malţ și hamei nobil german. Acest Pils de culoare aurie, cu gust moale de malţ și bine echilibrat cu prospeţimea hameiului se potrivește perfect cu orice gustare și poate fi savurat oricînd, indiferent de dispoziţie...

Alcool: 5%
Extract: 12%
UA: 24
Stil: Pilsner

LITRA HEFEWEISSBER

O bere din gîu cu adevărat bavareză însă cu suflet Moldovenesc. Acestă bere îmbină toate caracteristicile stilului hefeweissbier – aromă pronunţată de grîu, nuanţe de coajă de banană coaptă, cuişoară și flori. Se potrivește perfect cu gustări la gratar sau orice fel de cîrnăciori.

Alcool: 5,2%
Extract: 12,5%
UA: 18
Stil: Hefeweissbier

LITRA LUCKY PORTER

Nu este doar un simplu Chocolate Porter, este Imperial, mai puternic, mai pronunțat, cu corpolență atît de densă că-ți aduce aminte de ciocolată neagră topită. Combinația nouă de 6 feluri de malț evidențiază mai mult gustul de ciocolată, caramel și cafea, și se balansează cu hamei nobil Englez. Se potrivește perfect cu un desert de ciocolată, steak sau cel mai bine de sine stătător iarna în fața unui cămin.

Alcool: 8%
Extract: 18.5%
UA: 21
Stil: Imperial Porter

LITRA NUIT BLANCHE

Acest stil de bere a aparut pentru prima dată în mănăstirile din Belgia. ”Blanche” înseamnă bere albă datorită culorii sale alb-aurie, ceea ce se obține datorită folosirii grâului nemalțificat. Pentru ai oferi arome tradiționale se folosesc specii ce oferă nuanțe de romaniță, condimente și mandarină. Este o bere perfectă pentru perioada de vară și se combină cu salate ușoare sau cașcavaluri cremoase.

Alcool: 5%
Extract: 12%
UA: 20
Stil: Witbier

LITRA ROCKET IPA

Cea mai amară bere din Moldova! Asta spune totul, dar nu-ți fie frică, Litra Rocket IPA este foarte bine echilibrat cu arome de caramel dulce și malț, astfel încât berea să poată fi băută ușor și plăcut. Cantitatea cosmică de hamei îi oferă un post gust puternic și durabil ca și cum ar fi o explozie când o rachetă îşi ia zborul. Puteți savura această bere de sine stătător sau însoțită de un burger, friptură, curry sau carne de vită bine condimentată iar apoi un cheesecake de citrice.

Alcool: 7%
Extract: 17%
UA: 101
Stil: India Pale Ale (IPA)

LITRA PUMPKIN ALE

Pumpkin Ale a luat naștere în SUA, berarii fiind inspirați de varietatea gustărilor preparate în perioada culegerii bostanului. Ca ingredient principal pentru a produce această bere folosim bostan caramelizat în conbinație cu malțuri speciale ce oferă berii nuanță de caramelă, dulce și specii. Pentru a perfecționa această bere folosim și un amestec de specii ca cuișioară, scorțișoară și nucușoară.

Alcool: 6%
Extract: 15%
UA: 15
Stil: Pumpkin Ale

LITRA TYASK CUVEE BLANC

Litra Tyask Cuvee Blanc este o bere care rămâne dincolo de stilurile tradiționale de bere. Această combinație de struguri, malț și hamei vă aduce la limita dintre bere și vin. Un gust dulce de struguri, în combinație cu notele de malț și biscuiți, se reîmprospătează datorită atingerii acide și amare a hameiului german nobil, care dă un indiciu frumos de un Sauvignon Blanc. O bere foarte răcoritoare, care însoțește feluri de mâncare ușoară, cum ar fi pește și diverse brânzeturi franceze, cu atât mai puțin ea rămâne perfectă prin ea însăși.

Alcool: 8%
Extract: 20%
UA: 25
Stil: Bere cu Fructe

LITRA TYASK CUVEE ROUGE

Alcool: 14%
Extract: 24%
UA: 30
Stil: Bere cu Fructe
Oras:
Zonă:
Tipul Locației:

Magazinul nostru

Locația noastră este unicul loc unde aveți ocazia să gustați absolut toate berile Litra, începînd de la berile tradiționale care sunt prezente tot anul împrejur (ca Litra Vienna Lager, Litra Pale Ale, Litra Nuit Blanche, etc.) cît și berile noastre sezoniere și limitate (de exemplu Litra Pumpkin Ale, Kollabrett, etc.). Cu atît mai mult, în camera noastră de degustare aveți ocazia să urmariți întreg procesul de fabricare a berii la o halbă de bere.

 

Fiecare Sîmbătă se organizează excursii prin fabrica noastră Litra Brewing Co, unde însăși berarul principal vă va povesti cum se prepară berile noastre. La finele excursiei berarul va organiza o degustare a berilor LITRA unde aflați nu numai despre asortimentul beriloar noastre dar și despre stiluri de bere în general cît și despre combinațiile berilor cu mîncarea. (organizarea excursiei se efectuiază prin rezervare - min. 5 persoane)

 

Orele de lucru Lun-Vin 10:00-17:00, Sîm. 10:00-15:00.

 

Numărul de contact pentru rezervări: 069-88-55-55

 

Vă așteptăm cu nerăbrare la o bere în magazinul nostru.